ÜRÜNLERÄ°MÄ°Z
Noor Fındık ticari ve endüstriyel müÅŸterileri için çok çeÅŸitli türleri olan natürel fındık ve fındık ürünlerini iÅŸlemektedir. Biz müÅŸterilerimiz tarafından belirlenen spesifikasyonlara uygun olarak üretim yapmaya ve esnek ambalajlama seçeneklerini sunmaya büyük özen göstermekteyiz.
Kabuklu Fındık
MenÅŸei: Türkiye
Ä°ÅŸlem: Hasat edilen fındıklardan yeÅŸil dış kabukları çıkarılır, güneÅŸ ışığı altında kurutulur.
Tüketim: Atıştırmalık olarak tüketilebilir.
Boyut: 14-16mm, 16-18mm, 18-20mm, 20-22mm veya müÅŸteri tercihlerine göre.
​
DoÄŸal Ä°ç Fındık
MenÅŸei: Türkiye
Ä°ÅŸlem: Ä°ç fındıkların kabukları çıkartılarak, derisiyle birlikte bırakılır.
Tüketim: Atıştırmalık olarak tüketilebilir.
Boyut: 9-11 mm, 11-13 mm, 13-15 mm, 14-16 mm veya 9 mm'den 16 mm'ye 1-2 mm boyut farkıyla
​
Beyazlatılmış Ä°ç Fındık
MenÅŸei: Türkiye
Ä°ÅŸlem: Fındıklar %3-5 nem içeriÄŸine kadar kavrulur, kabuÄŸu (zarı) çıkarılır.
Tüketim: Åžekerleme, dondurma, çikolata, unlu mamüller ve pastacılık ürünlerinde hammadde olarak kullanılır.
Boyut: 9-11 mm, 11-13 mm, 13-15 mm, 14-16 mm veya 9 mm'den 16 mm'ye 1-2 mm boyut farkıyla
KavrulmuÅŸ Ä°ç Fındık
MenÅŸei: Türkiye
Ä°ÅŸlem: Fındıklar müÅŸteri isteÄŸine göre kavrulur, kabukları çıkartılır
Tüketim: Åžekerleme, dondurma, çikolata, unlu mamül ve pastacılık ürünlerinde hammadde olarak kullanılır veya atıştırmalık olarak tüketilir.
Boyut: 9-11 mm, 11-13 mm, 13-15 mm veya 9 mm'den 15 mm'ye 1-2 mm ölçü farkıyla.
​
Kıyılmış Fındık
MenÅŸei: Türkiye
Ä°ÅŸlem: Ä°ç fındıklar %3-5 nem içeriÄŸine, naturel fındıklar %4-6 nem içeriÄŸine ve kavrulmuÅŸ iç fındıklar %0,8-3 nem içeriÄŸine kadar kavrulur. Ä°ç fındıklar müÅŸteri istelerine göre kalibre edilmiÅŸ zar makineleri ile parçalanır.
Tüketim: Åžekerleme, dondurma, çikolata, unlu mamüller ve pastacılık ürünlerinde hammadde olarak kullanılır.
Boyut: 0-4mm, 1-3mm, 2-4mm, 3-5mm, 4-6mm, 4-8mm, 5-11mm, 7-11mm, 8-12mm gibi 0-12mm arası istenilen ebatlarda
Dilimlenmiş Fındık
MenÅŸei: Türkiye
Ä°ÅŸlem: Ä°ç fındıklar %3-5 nem içeriÄŸine, naturel fındıklar %4-6 nem içeriÄŸine ve kavrulmuÅŸ iç fındıklar %0,8-3 nem içeriÄŸine kadar kavrulur, müÅŸteri isteÄŸine göre kalibre edilmiÅŸ dilimleme makineleri ile dilimlenir.
Tüketim: Åžekerleme, dondurma, çikolata, unlu mamüller ve pastacılık ürünlerinde hammadde olarak kullanılır.
Boyut: 0,7 mm'den 3 mm'ye kadar istenilen kalınlıkta
​
Fındık Unu
MenÅŸei: Türkiye
Ä°ÅŸlem: Hafif, orta veya koyu kavrulmuÅŸ bütün iç fındıklar, müÅŸteri isteklerine göre kalibre edilen kırıcılar, karıştırıcılar ve elekler ile un haline dönüÅŸtürülür.
Tüketim: Åžekerleme, dondurma, çikolata, unlu mamüller ve pastacılık ürünlerinde hammadde olarak kullanılır.
Boyut: 20-80 mikron (müÅŸteri isteklerine göre)
Fındık Ezmesi
MenÅŸei: Türkiye
Ä°ÅŸlem: Hafif, orta veya koyu kavrulmuÅŸ iç fındıklar, müÅŸteri iisteklerine göre kalibre edilen kırıcı, blender ve eleklerle krema haline getirilir.
Tüketim: Åžekerleme, dondurma, çikolata, unlu mamül ve pastacılık ürünlerinde hammadde olarak kullanılır.
Boyut: 20-80 mikron (müÅŸteri isteklerine göre)