ÜRÜNLERİMİZ
Noor Fındık ticari ve endüstriyel müşterileri için çok çeşitli türleri olan natürel fındık ve fındık ürünlerini işlemektedir. Biz müşterilerimiz tarafından belirlenen spesifikasyonlara uygun olarak üretim yapmaya ve esnek ambalajlama seçeneklerini sunmaya büyük özen göstermekteyiz.
Kabuklu Fındık
Menşei: Türkiye
İşlem: Hasat edilen fındıklardan yeşil dış kabukları çıkarılır, güneş ışığı altında kurutulur.
Tüketim: Atıştırmalık olarak tüketilebilir.
Boyut: 14-16mm, 16-18mm, 18-20mm, 20-22mm veya müşteri tercihlerine göre.
Doğal İç Fındık
Menşei: Türkiye
İşlem: İç fındıkların kabukları çıkartılarak, derisiyle birlikte bırakılır.
Tüketim: Atıştırmalık olarak tüketilebilir.
Boyut: 9-11 mm, 11-13 mm, 13-15 mm, 14-16 mm veya 9 mm'den 16 mm'ye 1-2 mm boyut farkıyla
Beyazlatılmış İç Fındık
Menşei: Türkiye
İşlem: Fındıklar %3-5 nem içeriğine kadar kavrulur, kabuğu (zarı) çıkarılır.
Tüketim: Şekerleme, dondurma, çikolata, unlu mamüller ve pastacılık ürünlerinde hammadde olarak kullanılır.
Boyut: 9-11 mm, 11-13 mm, 13-15 mm, 14-16 mm veya 9 mm'den 16 mm'ye 1-2 mm boyut farkıyla
Kavrulmuş İç Fındık
Menşei: Türkiye
İşlem: Fındıklar müşteri isteğine göre kavrulur, kabukları çıkartılır
Tüketim: Şekerleme, dondurma, çikolata, unlu mamül ve pastacılık ürünlerinde hammadde olarak kullanılır veya atıştırmalık olarak tüketilir.
Boyut: 9-11 mm, 11-13 mm, 13-15 mm veya 9 mm'den 15 mm'ye 1-2 mm ölçü farkıyla.
Kıyılmış Fındık
Menşei: Türkiye
İşlem: İç fındıklar %3-5 nem içeriğine, naturel fındıklar %4-6 nem içeriğine ve kavrulmuş iç fındıklar %0,8-3 nem içeriğine kadar kavrulur. İç fındıklar müşteri istelerine göre kalibre edilmiş zar makineleri ile parçalanır.
Tüketim: Şekerleme, dondurma, çikolata, unlu mamüller ve pastacılık ürünlerinde hammadde olarak kullanılır.
Boyut: 0-4mm, 1-3mm, 2-4mm, 3-5mm, 4-6mm, 4-8mm, 5-11mm, 7-11mm, 8-12mm gibi 0-12mm arası istenilen ebatlarda
Dilimlenmiş Fındık
Menşei: Türkiye
İşlem: İç fındıklar %3-5 nem içeriğine, naturel fındıklar %4-6 nem içeriğine ve kavrulmuş iç fındıklar %0,8-3 nem içeriğine kadar kavrulur, müşteri isteğine göre kalibre edilmiş dilimleme makineleri ile dilimlenir.
Tüketim: Şekerleme, dondurma, çikolata, unlu mamüller ve pastacılık ürünlerinde hammadde olarak kullanılır.
Boyut: 0,7 mm'den 3 mm'ye kadar istenilen kalınlıkta
Fındık Unu
Menşei: Türkiye
İşlem: Hafif, orta veya koyu kavrulmuş bütün iç fındıklar, müşteri isteklerine göre kalibre edilen kırıcılar, karıştırıcılar ve elekler ile un haline dönüştürülür.
Tüketim: Şekerleme, dondurma, çikolata, unlu mamüller ve pastacılık ürünlerinde hammadde olarak kullanılır.
Boyut: 20-80 mikron (müşteri isteklerine göre)
Fındık Füresi
Menşei: Türkiye
İşlem: Hafif, orta veya koyu kavrulmuş iç fındıklar, müşteri iisteklerine göre kalibre edilen kırıcı, blender ve eleklerle krema haline getirilir.
Tüketim: Şekerleme, dondurma, çikolata, unlu mamül ve pastacılık ürünlerinde hammadde olarak kullanılır.
Boyut: 20-80 mikron (müşteri isteklerine göre)